Valtuutettu NIBE-huolto

Huollamme kaikki merkit, Bosch, Mitsubishi, Sanyo, Hitachi, Samsung, Faikin, Fujitsu, Sharp, Panasonic.

Takuuhuollamme NIBE-tuotteet

Tarjoamme kaikkiin laitteisiin alkuperäisvaraosat.

Edullista lämpöä maasta ja ilmasta Oulun seudulla

Lämpöruukki Ky on ilma- , ilma-vesi- ja maalämpöjärjestelmiin erikoistunut yritys Oulun seudulla. Myymme, huollamme ja asennamme maalämpöjärjestelmät, ilmalämpöpumput ja kylmä-/ ilmastointilaitteet. Huoltopäivystys-, liikkuva huoltokalusto. Kaupan ja teollisuuden kylmälaitteet ja huolto.

NIBE TAKUUHUOLLOT

Valtuutettuna NIBE-takuuhuoltoyrityksenä tarjoamme ammattimaisen palvelun ja alkuperäiset varaosat.

Ilmalämpöpumpulla edullista lämpöä kotiisi

Ilmalämpöpumppujärjestelmällä pääset nauttimaan miellyttävästä lämmöstä tai viileästä ilmastoinnista kotonasi energiaa säästäen. Ilmalämpöpumppu käyttää hyödykseen sisä- ja ulkoilman lämpötilaeroa. Toisin sanoen ulkoilman lämpö-
energia hyödynnetään vaikka lämpötila olisi parikymmentä astetta pakkasen puolella. Ilmastoinnin lisäksi ilmalämpöpumpun vahvuuteena on poistaa kosteutta ilmasta, jolloin kesähelteelläkin asumismukavuus paranee ja homeriskien mahdollisuus pienenee.

Ilmalämpöpumpun tuottama säästö lämmityskuluissa on huomattava kiinteistön lämmitysjärjestelmästä riippumatta. Esimerkiksi suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa lämmityskulut voivat tippua jopa puoleen.

Ilmalämpöpumpun asennus onnistuu niin vanhaan kuin uuteenkin rakennukseen. Asennus onnistuu päivässä ja on sen jälkeen heti käyttövalmis. Helppokäyttöisellä kaukosäätimellä saat napinpainalluksella viileää tai lämmintä sisäilmaa. Järjestelmä on myös automatisoitavissa johonkin sisäilman lämpötilaan.

Valitse sinäkin Mitsubishi tai Sanyo-ilmalämpöpumppu kotiisi!

Maalämmöllä ilmaista ja puhdasta lämpöä kotiisi

Maalämmöllä tarkoitetaan auringon säteilemää lämpöä varastoituneena maahan kallioon tai vesistöön. Maalämpöpumppu mahdollistaa tämän ilmaisen lämpöenergian keräämisen lämmittämään kotiasi. Maalämpöpumpulla saat n. 2/3 talon ja
käyttöveden lämmitystarpeesta ilmaiseksi, vain talteenotto maksaa.

Maalämpö kerätään maasta pintakeruuputkistolla jonka sisällä virtaa lämmön-siirtoneste. Keruuputkisto on mahdollista asentaa myös porakaivoon mikäli tontilla ei pintakeruuputkiston asennus ole mahdollista.

Maalämpöpumppu soveltuu sekä uusiin että saneerauskohteisiin varsinaiseksi lämmitysjärjestelmäksi tuottaen samalla myös lämpimän käyttöveden. Maalämpöjärjestelmän vahvuuksiin kuuluu vaivattomuus lämmitysmuotona. Se on lähes huoltovapaa ja luontoystävällinen. Ruotsissa maalämpöpumppuja on toiminnassa reilut 400 000 kpl ja Suomessakin jo 60 000 kpl.

Tutustu maalämpöjärjestelmiin tästä.

NYT MYÖS ILMAVESILÄMPÖPUMPUT NIBELTÄ.

Kylmä- ja pakastekoneet

Teollisuuden, kaupan ja ilmastoinnin jäähdytyslaitteet.

Asennus
Myynti
Huolto